Ravioli van verse pasta

Maak pasta in brede vellen waarop aan één zijde een hoopje vulling gelegd kan worden.

Daarna de paste omslaan en er ravioli van snijden.

De ravioli koken en de saus bereiden. Vervolgens de saus voorzichtig door en om de ravioli heen scheppen.

 

Vulling: alles bij elkaar mengen en goed doorroeren

· 250 gr gekookte ham in kleine stukjes

· 200 gr mozzarella

· peterselie plat (2 eetlepels)

· 250 gr Ricotta

· 150 gr parmesaan

· peper

· zout

    

Saus: Saus doorkoken zodat er een mooie ingedikte zachte massa ontstaat

· Tomaten (blikje)in stukjes

· 1 ui

· peper zout

· olijfolie

 

Als wijn adviseren wij er de Sum bij. Deze wijn van de susomaniela druif combineert erg goed bij dit gerecht. De van zichzelf mooi droge wijn geeft een goed mondgevoel met de zachte gevulde pasta en de romige (olijfolie)tomaten saus. De Sum heeft een lange afdronk maar overheerst het gerecht zeker niet. De smaken van zowel de wijn als van het gerecht blijven goed staan en versterken elkaar zelfs.

 
  
Sorteer op
© 2018 - 2020 Tre Amici Wijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.